top of page
P1010010.webp

BYBERG TOPPSTAG

Frå produsentens heimeside:

Vi produserer kvalitetssylindre til mange kunder innen landbruk. En av våre største kunder er Kverneland, som bruker våre sylindere til sine ploger.

duplostag 4300 001.webp

BYBERG TOPPSTAG

Frå produsentens heimeside:
Våre toppstag er blitt en suksess i landbruket. Vi startet utvikling og produksjon av Duplostag allerede i 1988, og denne teleskopsylinderen har blitt en salgsuksess.


Vi har også utviklet gjødselkanon for montering på gjødselsvogner. Den har en hydraulisk sving på 360 grader, er hydraulisk høyderegulerbar, har lav vekt og er demonterbar for deleskift. Gjødselskanonen har mulighet for enkel rensing av dyse.Til landbrukskunder er det først og fremst sylindere/toppstag som leveres, men vi tilbyr også maskinering og reperasjoner.

Skjermbilde 2021-09-16 kl. 18.41.01.png

GODE PRISAR

Telemark Trading AS bestiller kva det måtte vere direkte frå produsent og får det sendt direkte heim til deg som kunde.
Ta kontakt for eit uforpliktande tilbud. 

919241T581015-31284.jpeg

TRYGG KJETTING

Frå produsentens heimeside:

Trygg er et verdenskjent varemerke innenfor produksjon av kjetting. TRYGG produktene er spesielt utviklet for bruk under ekstreme forhold hvor pålitelighet og sikkerhet er avgjørende.

Vinsjer_32615c3be2.jpeg

IGLAND UTSTYR

Frå produsentens heimeside:
IGLAND er et verdenskjent varemerke innen utstyr til landbrukstraktoren. Produktporteføljen omfatter skogsvinsjer, tømmervogner, utstyr for løft, snørydding og veivedlikehold. Iglands to-tromlede vinsj er Europas mest solgte gjennom tidene. Bedriftens grunnlegger, Per Igland, ble i 1981 tildelt Kongens fortjenestemedalje i gull for sin utvikling av effektive metoder, maskiner og utstyr for landbruket. IGLAND-produktene har i over 70 år vært ledende innen effektiv driftsteknikk for landbrukstraktorer og produktene eksporteres til store deler av Europa, Afrika, Sør-Amerika, USA og Canada.

919241224500-31564.jpeg

PRISER

Me bestiller kva det måtte vere direkte frå produsent.
Sender over heile landet.
Ta kontakt for eit uforpliktande tilbud. 

bottom of page